Disney i dag

Bare tag et kig på alle de store navn berømtheder, der er blevet enormt succesfulde efter en start på Disney Channel. Mel Gibson har som bekendt løbe ind i problemer på vestkysten med sit drikkeri, og påståede antisemitiske bemærkninger resulterer i Disney aflyser en Holocaust serie med Gibsons produktionsselskab. Som familiemedlemmer træffer vi valg, at beviser, at vi er mere interesserede i at tage weekend til at gå til Disney Land, søen, kabinen eller bjergene.

Et besøg i Disney egenskaber styrker betydningen af konsekvent repræsenterer dit brand. Hvis du satte sig for at gå til Disney World i Florida, du ikke bare få i bilen og køre i enhver retning. Disney vil give dig med høj kvalitet, opmærksom kundeservice og en dedikation til familien.

Jeg har investeret i aktiemarkedet i 12 år nu-da jeg fik 3 aktier af Disney af mine bedsteforældre, til min fødselsdag. Toshiba har opbakning fra New Line Cinema, Disney og Universal. Hilary Duff derefter udført i en alder af 8 i “Casper opfylder Wendy” før at blive bemærket i en casting til TV-serien Lizzie McGuire i 2001, produceret af Disney og tilpasset til film i 2003.

Disney film Club byder på alle de store Disney klassikere (undtagen titler, der er “i hvælvingen”), og bare at kigge over listen over deres film er spændende. Apple i de seneste dage har forsøgt at sætte et krav på film download marked ved at skabe en aftale med Disney Studios til at levere film downloads.

Af den måde, kan Eleanor Audley nu høres som stemme af fru Leota i Haunted Mansion ride på Disneyland og Disney world. Ikke at Dyreinternater for Dalmatinere efter Disney dille endte.

Ikke desto mindre tage resten gå til Disney Word, tage en ferie. Playhouse Disney er et must for de yngre gæster, fans af Bear i store blå hus, Peter Plys, Rolie Polie Olie og Stanley alle vises på scenen og bringe det største smil til disse små ansigter, du vil se hele dagen. Så er der den sang, der introducerer genie, ven som mig, med en af de ‘trippiest’ sekvenser i alle Disney film.

Disney tilgang til personaleledelse har hjulpet opnå dem ry for at levere et førende benchmark for kvalitet og service i Amerika. Walt Disney sagde, “vi kan nå alle vores drømme, vi skal bare have modet til at forfølge dem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *