Måde med Baby navne

At vælge en baby navn for dit barn er næsten som at vælge sin identitet. Nogensinde hørt om associering af en persons navn med hans personlighed? Det er, hvordan vores navne virkelig arbejde. Et navn forme en persons identitet som en cookie-cutter. Så hellere få det bedste baby navn for din søn eller datter. Læs videre for nogle tips om hvordan man giver den bedste baby navn til din lille engel.

1. stop det allerede med diktat fra din familie tradition. At vælge den rigtige baby navn har ikke altid stole på hvad din ældre familiemedlemmer anser for at være den bedste baby navn. Det er dit barns navn, ikke deres. Så bedre handle som det. Når din baby er født vil han blive hængende med at baby navn for livet. Det betyder, at det ikke er klogt at bare nøjes med nogen baby navn, der passer til din bedstemors eller auntie’s smag.

2. Tag et kig på et billede af hans fremtid. Du ikke ønsker din baby skal hedde altid med en monicker, der vil for evigt latterliggøre ham eller vil tillade hans legekammerat at gøre store grin ud af ham, højre? Forskning om betydningen af navnet baby du eyeing for at give din baby. Ikke overveje Beelzebub som potentielle baby navn, bare fordi du har hørt det fra en TV-show og du finder det søde. Brug ikke Rodelfa, blot fordi en bestemt mexicanske TV show’s lækre bly skuespiller kaldes Rodolfo. Bare ganske enkelt at sige ja til din gutfeel, tænker på de mennesker, der springer i hovedet efter at have hørt nogen tud et bestemt navn, forsøger at følge en fad ved navngivning af dit barn en vis kendis (undertiden berygtede) eller ikke tænker overhovedet i at give din dyrebare hans eller hendes baby navn er enorme no-nos!

3. overveje læsning initialerne for baby navnet du planlægger at give din baby. Sørg for, at de ikke står for noget sjovt, forstyrre eller noget absolut indskrænket. Christine sagsøge Irving? Hvad sker der på den næste episode? Alvin Stephen Stuart? Han vil sikkert huske ikke at komme i nærheden af enhver hul. Fran Ursula Catherine Klein? Uh-oh! Se? Kan du forestille dig den kvalmende situation du kan lægge dit barn ind, når han eller hun vokser?

4. gå i stykker indskrive jeres slægt træ én gang for alle. Nogle kan stadig komme væk fra nogle traditioner med hensyn til baby navn beslutninger, især når de har et særligt bånd med visse familie medlem at de ønsker denne persons navn til at være en del af deres barns navn. Hvis din planlægning at stadig følge traditionen for at sætte en del af din ældste slægtninges navne på dit barns navn, skal du vide, om nogen andre i din familie brug, dette navn også. Du ønsker ikke at forvirre folk, når de kalder et navn, der er ejet af to. Spørg rundt.

5. må ikke gå for overkill. At være alt for kreativ på tænker på en baby navn kan give bagslag, fortæller jeg dig. Eksempler er også unikke stavemåder. Det vil være svært for barnet at holde på stavning hans eller hendes navn til folk, der kender kun den almindelige stavemåde af sådanne navn.

6. Beslut dig med din partner i kommer op med de bedste baby navn til din søde baby. Det ville være rart at være altid skylden, når folk spørger, der valgte at forfærdeligt baby navn, lige? Okay, spøg til side. Deling på denne form for beslutningstagning er en god måde at fremme din obligation som et par, ikke at nævne muligheden for at komme med et bedre navn, baby. Husk, at tanken om “to hoveder er bedre end en” også gælder for håndtering af problemer med at finde den bedst egnede baby navn til din baby.

Lyd, appeasing slægtninge og venner og undgår pinlige initialer og opdagelsen af ulækkert betydninger er nogle af de store bekymringer, som bør overvejes i din søgen efter den perfekte baby navn. Du kan finde dem en smule beskatte. Men i det lange løb vil du se at gøre dit hjemmearbejde vil gøre din baby tak, når det rette tidspunkt kommer. Happy baby navngivning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *