Opret dine teenagere smag for trend med trendy junior tøj – Mode

Disse ting vil gøre oplevelsen så tilfredsstillende som muligt. Det første spørgsmål at spørge dig selv er, “Hvor hurtigt kan jeg ride?” Hvis du nemt kan gennemsnitligt 20 km / h i løbet af din pendler, en 20-mile pendler vil tage dig en time til en time og femten minutter afhængigt af forholdene. De første 30 hjelme, der skal testes – alle populære voksen-størrelse modeller – viser en række præstationer, med fire tjener den højeste rating på 5 stjerner, to tjener 2 stjerner, og resten i 3-4-stjernet rækkevidde. I den første, de brugte CPSC rig til at teste en gruppe af hjelme på to steder – en på siden af hjelmen, inden for CPSC testområde, og en på den forreste rand, som ikke er omfattet af den krævede test.

En mangel ved CPSC test er, at det ikke vurderer hele hjelmen. De er ugyldige i den brede vifte af indikation og stilarter, hvilket betyder, at du ikke vil have nogen gåde konsekvens en, der passer til din Honda fairings stil. Decals er virkelig køre tilhører møllen, cykelairbag plus de er næsten unadorned til området på. BLACKSBURG, Va. – Cykelhjelme har vist sig at reducere risikoen for hovedskader i cykling, men indtil nu har forbrugere, der ønsker at købe en, der giver den bedste beskyttelse, ikke haft meget information at gå efter. Sådanne love, der kræver hjelm brug er meget kontroversielt blandt cykling fortalere, fordi folk med en let forpligtelse til cykling kan beslutte ikke at ride en cykel, hvis de er tvunget til at bære en hjelm.

Ligeledes forestille cyklus uden padle funktioner og en automatiseret maskine, du er nødt til at ride på. Direkte officerer til vidner, hvis der er nogen, så du har udtalelser til at snedle op din version af, hvad der skete. En let modificeret version af denne rig bliver brugt til ratings. Riggen med den skrå ambolt og mere realistisk hoved gjorde et bedre stykke arbejde drilleri ud forskelle mellem hjelme, forskerne fundet. Den anden undersøgelse brugte en anden test rig med en mere realistisk dummy hoved rammer en skrå ambolt, dækket med 80-grus sandpapir at tilnærme ruhed af asfalt.

Denne funktion er fastslået af sin multi-directional kollisionsbeskyttelse system til at omdirigere energi og give mere beskyttelse. Brug Blendr-monteringssystemet til at fastgøre et lys bagtil og nyde den nemme aftagelige, vaskbare hjelmpuder. For eksempel er hjelmfælgen udelukket fra CPSC-test, selv om undersøgelser af cykelstyrt har vist, at et stort antal slag i cyklisthovedet er ved hjelmkanten, ofte i siderne eller forsiden af hjelme. På under £ 15 denne cykel spejl giver dig en fantastisk udsigt over, hvad der kommer op bag dig, er det nemt at installere og justere. Det er ikke meget dyrt at forberede sig på en triathlon. Folk gør sjove ting for at undgå følelsesmæssig smerte, som at drikke for meget eller isolere. Hvis du har betalt gode penge for en god hjelm, kan du blive fristet til at bruge det til andre ting.

Med Aether flyttede Giro, at MIPS forskydningslag til det indre af hjelmen, hovedsagelig at skabe en indlejret hjelm-in-a-hjelm design og en bold-og-socket layout, at de to lag kan rotere rundt. Vi serverer også nogle gaveartikler i bilprodukter som: certifikater, klude, tilbehør som hjelm, dække, rejsetasker, handsker, solbriller og mange flere. CPSC står for Consumer Product Safety Commission, og de udfører strenge test på mange forbrugerprodukter for at sikre vores sikkerhed. Endelig, den hastighed, hvormed hjelmen rammer ambolten i CPSC test repræsenterer en meget alvorlig indvirkning, der ikke er typisk for de fleste cykel nedbrud. Desuden kræver CPSC-testen, at hjelme skal tabes vinkelret på anslagsoverfladen.