Tid til at åbne en købmand konto for Home Business?

Hvis du betjener en nystartet virksomhed, har du givet nogle tanker til at åbne et hjem virksomhed købmand konto? Selvom du kan være tilfreds med salget til dato og måske ikke planlægger at bygge en enorm kommerciel imperium, kan en erhvervskonto give en række fordele, der kan bidrage til at udvikle din forretning ved at tiltrække nye kunder og øge salgsmængden. Du behøver ikke eje en stor virksomhed til at ansøge om en erhvervskonto. Du har simpelthen brug for en god kredithistorie, en evne til at betale dine regninger til tiden, og et levebrød, som købmand konto forsikringsgivere ikke finder usmagelig.

Den vigtigste fordel for at åbne et hjem virksomhed købmand konto er evnen til at behandle dine kunders betalinger med kreditkort. I øjeblikket du kan være at lade dem betale med kontanter eller en check. Men med en købmand konto, kan du få en kreditkortprocessor, der vil stikket en stikkontakt i dit hjemmekontor, eller du kan få den trådløse model til at tage med dig når leverer varer og tjenester til dine kunder på deres hjem eller forretningssteder. Du behøver ikke at bruge tid eller betale nogen til at oprette en faktureringskonto eller vente på kontrol for at ankomme med posten. Eller vil du nødt til at afskrive ubetalte saldi hidrørende fra checks, bounce.

En spændende mulighed for bundet til at drive et hjem virksomhed er at oprette en virksomhed hjemmeside med dit hjem virksomhed købmand konto. Du kan arrangere hjemmesiden, så kunderne kan købe varer og tjenester og betale med kreditkort i one-stop-shopping. Du behøver ikke selv at ansætte en medarbejder skal på standby for webstedet. Bare planen at kigge i fra tid til anden for at gøre sikker på tingene går godt. Endnu bedre, tilføje en email mulighed så gæster kan komme i kontakt til at stille spørgsmål eller få hjælp hvis nødvendigt. Din tid kan være brugt på mange andre måder at hjælpe din virksomhed vokse. Det hjælper dog for at holde dit websted ajour med interessante fakta om branchen at du er involveret i eller med produktopdateringer og prisoplysninger. Gæsterne kan shoppe i deres fritid med alle de relevante fakta på deres fingerspidser.

For at finde ud af mere om et hjem virksomhed købmand konto, kan du besøge de mange online sites tilbyder oplysninger om disse konti. Du kan lære om de måder, som en erhvervskonto kan sætte skub i erhvervslivet, hvor meget de koster, og hvordan de virker. Du kan få realtid transaktioner for mindre end en fjerdedel stykket, eller du måske ønsker at betale en lav månedlig procentsats. Ofte kan du ansøge online, selvom du måske nødt til at betale et ansøgningsgebyr for denne indstilling. Typisk, du kan forvente et svar i et par dage, og så vil du være klar til at begynde at acceptere dine kunders betalinger med kreditkort.

Når du er klar til din virksomhed til at vokse, eller hvis du ønsker at overveje muligheden af at acceptere kreditkort betalinger fra dine kunder, tjekke ind i et hjem virksomhed købmand konto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *